TEL. +46 (0)31–20 40 87
  • Español
  • English
  • Svenska
  • Vlaams
  • Nederlands
  • Suomi

Pris
Sovrum
Badrum

Kom och upptäck Spanien, ett levande land med stor kulturell mångfald.

¿Är du fortfarande tveksam angående ditt köp vid kusten?

Spanien har ändlösa vita sandstränder och ett lugnt hav, perfekt för säkra bad och vattensporter. Spanien bildas av många bergskedjor som upptar nästan hälften av territoriet, liksom stora delar av parklandskap och tallskogar. Spanien har ett milt klimat med över 300 soldagar om året.

Spanien är ett land med en hög kulturell rikedom, passionerad och het flamenco, tjurfäktning och populära och religiösa högtider med stor tradition, bland annat religiösa processioner, mässor Sevillanas och dess karneval.

Spanien är födelseplatsen för Miguel de Cervantes, Antonio Gaudí, Montserrat Caballé, Salvador Dali, Pablo Picasso och många andra berömda spanjorer, som har utmärkt sig i alla typer av aktiviteter, som politik, kultur, vetenskap, konst och idrott.

Spanien är ett paradis för gourmeter på grund av kvaliteten och mångfalden av dess produkter, den friska Medelhavsdieten är gjord med: de färskaste fisk och skaldjur, högkvalite kött, (skinka, korv), grönsaker, ost, frukt och gott vin är bara några av de läckerheter du kan hitta.

Spanien har utmärkta vägar som förbinder den till lands, sjöss och i luften med större städer i världen.

Utan tvekan, är Spanien och dess kust ett tydligt val att köpa en lägenhet och njuta av dess kulturella evenemang och fritid.

• Stränder

De spanska stränderna vet hur man sticker ut från resten. Spanien har alla typer av kuster, omgivna av gyllene sand, gröna fält och stadslandskap.
Låt dig slälv förvandlas i de magiska och fina stränderna i Spanien som är märkta med Blå Flagga som ges årligen av Foundation for Environmental Education.

+ Info

• Sport

I Spanien kan du upptäcka all spänning inom idrott. Det behagliga klimatet i Spanien och kvaliteten på dess vatten, ger optimala förutsättningar inte bara för att ha en lägenhet på kusten, men också för att kunna njuta av roliga vattensporter som segling eller dykning. På vintern kan du njuta av Spaniens kända skidbackor.

+ Info

• Fritid

Reser du med barn? Det finns många nöjesparker fyllda med äventyr för dem. Gillar du musik? På sommaren firar vi många festivaler av alla slag Är du en naturälskare? Spanien är det tredje landet i världen med mer utrymmen deklarerat biosfärområde av Unesco. Föredrar du kvällarna? Det finns många danställen ock klubbar där du kan festa loss till gryningen.

Spanien är ett land med utmärkta vägar att ansluta den till lands, sjöss och i luften med större städer i världen.

+ Info